Малко тъпо ми се стува тва като някъв дефект на колата... 146-цата си я карам също и като сляза от 166-цата и се кача на 146 просто разликата е доста голяма. Баща ми има Lancia kappa там волана сам се върти но както и да е мерси за инфото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BIzZkIt4o Покажи съобщениеМалко тъпо ми се стува тва като някъв дефект на колата... 146-цата си я карам също и като сляза от 166-цата и се кача на 146 просто разликата е доста голяма. Баща ми има Lancia kappa там волана сам се върти но както и да е мерси за инфото.Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Аз съм с 16-ки ама чак пък толкова да и тежат...Други коли като са с 20 цола и повече с краката ли си помогат да въртят :P не е изпипана специялно тази част от колата но иначе колата е върха.
Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.
Comment
-
Още един глас за "тежкия волан". За мен не е минус. Такива са си явно, сега като се кача на Мондеото си направо ме дразни със "несериозното" си управление - волана се върти все едно е откачен.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Един приятел има 145 1.6 т.с и като е сменявал ремаци и ролки каза че нямало белези за центровката и мотра се зацепвал с некво специялно нещо си забравих как се го каза.... това вярно ли е ? За 2.0 т.с питамAlfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
Comment
-
С пети има писано много. Хвърли и вариатора ако имаш възможност - почти сигурно ще ти направи проблем иначе в последствие.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Каква фунция изпълнява , а и какви проблеми прави сигурно има писани теми но ако не те мързи напиши .И нещо друго ще сменям цялата предница и задница заедно с ремаците и ролките абсолютно всички и 1000 лв да ли ще ме ми стигнат...
Last edited by BIzZkIt4o; d.m.y г., 22:18.Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
Comment
-
Първоначално публикувано от BIzZkIt4o Покажи съобщениеКаква фунция изпълнява , а и какви проблеми прави сигурно има писани теми но ако не те мързи напиши ...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от BIzZkIt4o Покажи съобщениеКаква фунция изпълнява , а и какви проблеми прави сигурно има писани теми но ако не те мързи напиши .И нещо друго ще сменям цялата предница и задница заедно с ремаците и ролките абсолютно всички и 1000 лв да ли ще ме ми стигнат...
За да смениш всичко по предницата, задницата, че и ролките и ремъците, ще ти трябват поне 5 000 лева.
Смятай - предно окачване - най-малко 1000 лв (без амортисьорите и спирачните дискове)
Задно окачване - поне 3000 лева.(пак без амортисьорите и дисковете).
Ремъци и ролки - поне 700 лева с труда.
Comment
Comment